Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

“BANDÀSTIC”, espectacle musical per als xiquets i xiquetes d’Algemesí

La Societat Musical d'Algemesí celebra aquest any el 175 aniversari de la seua banda de música i entre les activitats programades està l'estrena de l'espectacle BANDÀSTIC que han muntant un grup de professors de l'escola de música i músics de la banda simfònica. Aquest espectacle còmic-musical té com a finalitat donar a conèixer l'Escola de Música als xiquests i xiquetes d'Algemesí.

 

La setmana del 12 al 16 de setembre els alumnes de les diferents escoles públiques i concertades de la localitat gaudiran en els salons d'actes de les seues escoles d'una hora de música bandística. L'ensemble instrumental està format per una vintena de músics de la banda simfònica i professorat de l'escola acompanyants per un narrador i un grup d'animadors que fan que l'espectacle siga més divertit i entretingut. Des de l'escola de música s'espera que en un futur pròxim l'espectacle es puga oferir per a tots els públics. BANDÀSTIC és un muntatge original amb música de molts estils que segur serà de l'agrat de tothom.

 

bandastic

config