Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

La Societat Musical d'Algemesí rebrà el Guardó d'Honor de la Ciutat d'Algemesí

La Societat Musical d’Algemesí rebrà el pròxim 20 de gener de 2012 el Guardó d’Honor de la Ciutat d’Algemesí, la màxima distinció de la nostra ciutat. Juntament amb la nostra Societat, rebrà també el Guardó a títol individual Maria Vendrell Ferrís.

 

Primer varen ser les associacions municipals les que ens van escollir com a candidats i, per últim, en sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament celebrat el dia 30 de novembre de 2011, es va aprovar per unanimitat atorgar aquesta distinció a ambdós candidats.

 

Els mèrits de la nostra Societat per a rebre aquest reconeixement són els següents:

“El guardó a títol col•lectiu es concedeix a la Societat Musical d'Algemesí pel treball realitzat al llarg de 175 anys a favor de la música i per ser una de les pioneres en el món de les bandes de música de la Comunitat Valenciana, amb el que això comporta per a la conservació i dignificació del patrimoni cultural valencià i la difusió del nom d’Algemesí. A més, es valora la seua actitud positiva a l’hora de col•laborar en tots els actes que es proposen i la important labor que ha dut a terme en l’ensenyament musical dels jóvens de la ciutat.”

 

L’acte d’entrega es celebrarà el dia 20 de gener de 2012, dia de Sant Sebastià de Vila i serà al Teatre Municipal d’Algemesí.

config