Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Cinc músics algemesinencs a la Banda Federal

Un any més la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana ha posat en marxa la Banda Simfònica de la Federació. Com en convocatòries anteriors més de 300 músics de les diferents Societats Musicals presentaren les sol.licituds. Finalment han estat 110 els músics seleccionats.

D’aquests, cinc són  músics de la nostra banda: Dani Gallego i Raül Teruel, percussionistes; Eva Tortajada, clarinetista; Jordi Girbés, fagotista i Cristobal Martínez amb la tuba i que del 26 al 29 de febrer s’han desplaçat fins a Navajas (Castelló) per preparar el proper concert que serà el dissabte 5 de febrer a la població alacantina de Cox.

 

Aquest any, la Banda Federal estarà dirigida per Francesc Xavier Martínez i es preparen obres de Mullor Grau, Martínez Gallego i Ottorino Respighi, entre uns altres.

 

Els concerts de la Banda Federal estan patrocinats per la Conselleria de Governació.

Enhorabona a tots i totes els músics seleccionats i en especial als nostres músics i felicitacions a la Federació per aquest projecte de participació.

config