Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

"Nuestras bandas de música" dedicarà un programa a la Banda Simfònica d'Algemesí

El proper dissabte 4 de febrer de 12 a 14 hores el programa de Punto Radio Valencia (92.0FM) “Nuestras Bandas de Música” estarà dedicat a la música de la nostra Banda Simfònica i a la seua història en l’any del seu 175 aniversari.

El programa dirigit per Octavio Hernández Bolín és un reconeixement a la música de bandes de la província de València que són insignia de la cultura musical de la Comunitat Valenciana.

 

En el programa a més d’entrevistes a músics i altres persones relacionades amb la nostra banda es podran escoltar, interpretades per la Banda Simfònica d’Algemesí i baix la batuta d’Alberto Ferrer Martínez, obres com “La Primitiva” de J. Penders, “Second Suite” d’A. Reed, “Danzón nº 2” d’Arturo Márquez,” Marxa del Centenari” i “Rituals i danses d’Algemesí” d’Amando Blanquer, “La Muixeranga” de Vicent López, “Pan y toros” d’A. Barbieri, “La Rodana” de Ferrer Ferran i “Rhapsody in blue” de George Gershwin.

config