Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

La Banda Simfònica de la Societat Musical d’Algemesí presenta el Concert d’Hivern.

Un any més la Banda Simfònica oferirà a tots i totes els seus seguidors i simpatitzants el Concert d'Hivern amb un suggeridor programa el proper dissabte 18 de febrer a les 19,30 hores al Teatre Municipal d'Algemesí.

En aquest concert els músics de la Banda Simfònica comptaran amb la participació del pianista Jordi Nogués que sota la direcció del director de la banda Alberto Ferrer interpretarà "Piano Concerto in A minor, Op. 16" d'Edvard Grieg.

Jordi Nogués naix a Carlet l'any 1980 i comença els seus estudis musicals al conservatori del seu poble. Més tard continua la seua formació al Reial Conservatori Superior de Música de Madrid, a la càtedra d'Almudena Cano i reb classes del pianista italià Brenno Ambrosini, el qual ha exercit una notable infuència i decisiva en la seua formació. Actualment prossegueix el seus estudis com estudiant de doctorat en la Universitat de Valencia.

Les altres obres que es podran escoltar al llarg del concert són: "A mi madre", pasdoble de concert del compositor Roque Baños, "A Festival prelude" i "El Camino Real" d'Alfred Reed i "Frist Suite in Eb" de Gustab Holst.

Així mateix ja s'està treballant en  el proper concert que serà al mes de maig dedicat als musicals de Broadway amb els temes més famosos d'aquest gènere i la col.laboració especial de dos cantants del "Cor de la Generalitat".

 

1ª Part

A mi madre (Pasdoble) .............................. Roque Baños

Concert per a piano en La menor* .................. Eduard Grieg
     I. Allegro molto moderato
     II. Adagio
     III. Allegro moderato molto e marcato - Quasi Presto - Andante maestoso

* Pianista solita: Jordi Nogués


2ª Part

Festival Prelude ..................................... Alfred Reed

First Suite en Eb .................................... Gustav Holst
     I. Chaconne
     II. Intermezzo
     III. March

El Camino Real ......................................... Alfred Reed


Director: Alberto Ferrer
config