Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Quatre bandes de València, Murcia, Pontevedra i Toledo participen dissabte al Certamen de Dosbarrios

El V Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de Dosbarrios se celebrarà el dissabte 28 de juliol a les 22 hores. En aquesta edició, en la qual es commemora el 200 aniversari de la Constitució de 2012, l'obra obligada és La Torre del oro de G. Giménez.

La banda de la Societat Musical d'Algemesí, única agrupació valenciana que enguany competeix en el certamen, serà l'encarregada d'iniciar l'audició sota la direcció d'Alberto Ferrer Martínez. Interpretaran el pasdoble de desfile Lagartijilla de Martín Domingo i el pasdoble de presentació Gallito de Santiago Lope. Després de l'obra obligada, es podrà escoltar com lliure La Revoltosa de Ruperto Chapí.

Després dels músics d'Algemesí, pujaran a l'escenari els de l'A. M. Atlántida de Matamá (Pontevedra), als quals seguiran l'Agrupació Musical de Beniaján (Murcia) i l'ACM Santa Cecilia de Villafranca dels Cavallers (Toledo).

 

dos_barrios

 

Cunya de presentació:

Programa complet

 

Font: FSMCV

config