Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

La banda simfònica d’Algemesí obri la Setmana de Bous amb el tradicional concert de pasdobles taurins

La Plaça Major d'Algemesí es transforma en poc més d'una setmana per a ser el centre d'atenció dels aficionats al món dels bous. La singular plaça de bous rectangular acollirà del 22 al 30 de setembre la fira de les jonegades 2012.

Abans, el 20 de setembre a les 19,30 hores al Teatre Municipal d'Algemesí, la banda simfònica dirigida per Alberto Ferrer Martínez oferirà el XIX concert de pasdobles taurins.

"Lagartijilla", "Amparito Roca", "El gato montés", "Gallito" "La puerta grande" o "Ragón Falez" són alguns dels pasdobles més coneguts que podran escoltar els assistents i que tan d'èxit tenen entre els seguidors d'aquest tipus de composició musical. El concert es completa amb altres pasdobles com ara " La gracia de Dios", "Ricardo de Fabra", "La Rodana", i "Aras Capella".

Per acabar el concert els músics interpretaran el Preludi de "Carme" de George Bizet.

Les entrades per al concert es posaran a la venda els propers 17 i 18 (dilluns i dimarts) de 17 a 20 hores als locals de la Societat Musical.

 

concert de pasdobles taurins algemesi 2012

config